Vedlegg til søknad om serverings- og skjenkebevilling:
1. Kopi av kvittering som utstedes ved registrering av firma hos Mattilsynet.
2. Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra byggesakskontoret.
3. Kopi av leiekontrakt/framleiekontrakt og godkjenning av uteservering fra grunneier.
4. Aksjeeierbok som viser eiersammensetningen og som er bekreftet av revisor eller advokat (bekreftelse ikke nødvendig dersom søker er et enkeltpersonforetak eller ansvarlig selskap).
5. Kort beskrivelse av driftskonseptet. Her må det gjøres rede for målgruppe (spesielt alder), åpningstid, type sted, matservering, eventuelt underholdning eller annen virksomhet i tilknytning til lokalet.
6. Tegning over skjenkearealet både inne og ute (utearealet skal være skravert). Nødutganger avmerkes på tegningen.
7. Dokumentasjon på at styrer og stedfortreder har bestått kunnskapsprøven i alkoholloven og daglig leder har bestått etablererprøven.
8. Dersom søknaden gjelder overdragelse av igangværende virksomhet, legg ved dokumentasjon på dette (kontrakt eller liknende)
Vedlegg til søknad kun serveringsbevilling:
1. Kopi av leiekontrakt/framleiekontrakt og godkjenning av uteservering fra grunneier
2. Aksjeeierbok som viser eiersammensetningen
3. Kort beskrivelse av driftskonseptet
4. Tegning over serveringsarealet både inne og ute
5. Dokumentasjon på at daglig leder har bestått etablererprøven
6. Dersom søknaden gjelder overdragelse av igangværende virksomhet, legg ved dokumentasjon på dette (kontrakt eller liknende)